Basics at all

Vogel

interieurarchitect - interieurontwerp - projectleider - procesbegeleider

Projecten

foto-1-thfoto-3-thfoto-2-th

Deichtorhallen Hamburg

Ontwerp en realisatie boekwinkel

De Deichtorhallen behoren tot de belangrijkste culturele instellingen voor de hedendaagse kunst en fotografie in Europa.

Na een omvangrijke renovatie is er voor een boekwinkel een prominente plaats ingeruimd met als hoofdthema kunstboeken.

 

foto-1-thfoto-3-thfoto-2-th

Kulturforum Berlijn

Ontwerp en realisatie museumwinkel

Kulturforum Berlin is het culturele centrum van Berlijn. Hier zijn de Gemäldegalerie, Kupferschickkabinett en Kunstbibliothek gevestigd.

De wens van Kulturforum was een voor de bezoekers toegankelijke en inspirerende museumwinkel te openen, welke een verbindend karakter heeft voor de galerie, kabinet en bibliotheek.

 

Frames meets Stedelijk

Projectbegeleiding

Op Schiphol is in lounge 2 Frames gevestigd. In deze bar presenteert Stedelijk Museum Amsterdam zich om bekendheid te geven aan buitenlandse bezoekers.

 

foto-1-thfoto-3-thfoto-2-th

Educatie Stedelijk Museum Amsterdam

Projectbegeleiding en ontwerp

In het hart van het Stedelijk Museum Amsterdam bevindt zich het Familielab. Er zijn wisselende thema’s en activiteiten die voor jong en oud een bron van inspiratie is.

 

projecten-1vrouw-helm10303projecten-4

Stedelijk Museum Amsterdam

Depotgebouw:

opstellen richtlijnen voor de inventarisatie van de collectie en opslagmiddelen - marktverkenning - indelingstekeningen - standaard opslagmiddelen en speciaalwerk - begroting - inrichtingstekeningen - bestek inrichtingselementen - aanbesteding - begeleiding uitvoering inrichting en verhuizing collectie

Oud- en nieuwbouw:

begroting totale inrichting - inventariseren benodigde inrichtingselementen - coördinatie ontwerpwerkzaamheden diverse ontwerpers voor auditorium, bibliotheek, studio’s, winkel en horeca publieksruimte - bestek - aanbesteding - verhuizing kantoor, werkplaatsen en ateliers - bouwcoördinator

 

projecten-1

Huisvesting SMA

Analyse & ontwerp:

De kantoorverdieping en overige facilitaire ruimtes van SMA is in 2012 in gebruik genomen. Er heeft in 2015 een herbezinning plaats gevonden wat heeft geresulteerd in een herschikking van een aantal ruimtes.

Basics at all heeft een analyse gemaakt van de huidige behoeftes en daar een ontwerp voor gemaakt.